
Podívejte, co se nám urodilo ve světě Future of Food.


A pak přišel tajemný dárce… Takové bylo finále
Známe vítěze prvního ročníku akceleračního programu Future of Food. Jsou jimi Koláčkova pekárna, I love Hummus a Growlight Bohemia. A protože závěrečný Den D byl plný překvapení, finanční odměnu si odnesl projekt Sady sv. Prokopa. Diváci si mohli také poslechnout...
Jak prezentovat online? Tady je 10 tipů Ondřeje Staňka
Většina pracovních aktivit se v současné situaci přesouvá do online prostoru. Může se vám stát, že budete muset prezentovat online, což má svá specifika. Ondřej Staněk, lektor prezentačních dovedností, prezentační designér a spolupracovník Impact Hubu, má pro vás...
Takhle vypadá budoucnost stravování: Žitný kvásek, pěstírny rostlin nebo mikrobylinky
Představte si, že jste, co se týče potravin, více méně soběstační a že konzumujete výhradně zdravé a čerstvé jídlo. Už žádné polotovary, průmyslově zpracované potraviny ani zelenina z druhého konce světa. Zní to pro vás jako sci-fi? Nemusí být – desítka...
Nový průvodce rostlinnou produkcí
Plánujete založit vlastní firmu zaměřenou na rostlinné produkty? Kromě přihlášky do našeho programu můžeme směle doporučit nového unikátního průvodce od České veganské společnosti. Dozvíte se v něm vše, co můžete potřebovat k plánování, spuštění nebo k rozvoji vašeho...
Když chcete poznat budoucnost jídla
Hodina a půl překvapivých a opomíjených faktů v těch nejširších souvislostech. A k tomu pětice hostů, která šla přímo k věci. I tak se dá zhodnotit diskuze, která otevřela témata výroby masa, plýtvání jídla, ekologického a inovativního zemědělství a poukázala na...
Budoucnost jídla leží i ve vašich rukách. Zveme vás do Future of Food!
Koordinátorka Markéta Pavlíková vás zve do našeho nového programu pro producenty udržitelných potravin. Podpoříme každého, kdo razí inovativní a udržitelnou produkci a zbytečně nezatěžuje naši planetu. Více informací a přesné podmínky pro výběr najdete na webu. Hlásit...
Čerstvé novinky